Lees de ervaringen van mijn cliënten

“Wat Jan Willem kenmerkt is dat hij naast zijn inhoudelijke expertise ook écht oog heeft voor de persoon achter de coachingsvraag en enorm betrokken is geweest bij het proces dat ik heb doorgemaakt. Ik heb het traject als heel effectief en prettig ervaren en heb er concrete handvatten, zelfvertrouwen en inzichten aan overgehouden. Ik beveel Jan Willem zeker aan!”
Simone van Dorresteijn

“Wat ben ik blij dat ik Jan Willem heb mogen leren kennen tijdens een moeilijke fase in mijn leven

Vanaf de eerste kennismaking was er een klik en heeft hij me op een erg fijne manier geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Door zijn scherpte en diepgang kreeg ik meer zelfinzicht over mijn eigen kwaliteiten, drijfveren en kreeg ik handvaten aangereikt.

Door het enthousiasme en de warme persoonlijkheid van Jan Willem was elke afspraak een feestje.”
Nick Kool

“Jan Willem stelt de juiste vragen, komt tot de kern en zet je vervolgens op een heel praktische wijze aan het werk. Zijn betrokkenheid en empathie geven het traject bovendien een heel plezierige sfeer.”
Joris Kleverlaan

“Jan Willem heeft als coach mijn leven veranderd. Hij heeft me namelijk niet alleen geholpen met het vinden van mijn baan, maar ook met het vinden van mijzelf. Door zijn betrokken en positieve houding ben ik erachter gekomen over welke kwaliteiten ik beschik en om hierop te vertrouwen.”
Ilse Geurts

“Jan Willem stelt de juiste vragen, komt tot de kern en zet je vervolgens op een heel praktische wijze aan het werk. Zijn betrokkenheid en empathie geven het traject bovendien een heel plezierige sfeer.”
Joris Kleverlaan

“Jan Willem van Sandick weet je te raken in je hart en alle verborgen energie omhoog te halen zodat je in volle sterkte en met een bundel extra zelfvertrouwen de wereld in gaat.”
Claudia Biegel

“Ik heb Jan Willem ervaren als een enorm betrokken coach, die ook buiten de geplande afspraken bereid is om mee te denken en te kijken. Hij heeft een heleboel handvatten aan weten te reiken en deed dat altijd vanuit een persoonlijke benadering. In combinatie met de inhoudelijke gesprekken die we voerden heeft dit mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Ik kan Jan Willem dan ook zeker aanraden!”
Martijn Koning

“Wat heb ik het getroffen met Jan Willem. Toen ik in in contact kwam met Jan Willem, was de klik was er meteen.
Wederzijds respect, maar ook werd ik geconfronteerd met mijzelf: “Kijk eens achter jouw comfortzone?”
Ik kan nu vaststellen: “Ja! daar zie ik de mooiste dingen!” En zo ben ik aan de slag gegaan onder begeleiding van Jan Willem.
Zijn interesse, enthousiasme en betrokkenheid heeft mij er toe gebracht om buiten mijn “veilige”paden te begeven. En nieuwe dingen uit te proberen en te onderzoeken. Waardoor ik uiteindelijk op een spoor zit dat bij mij past.
Ik ben mede door hem de goede weg ingeslagen. Een mooie en bijzondere zoektocht waar ik blij mee ben!”
Sytze Streekstra

Gratis en vrijblijvend intake gesprek
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt.

Graag voer ik het intake-gesprek met je, waarin we je vraag of probleem onderzoeken en ik je vaak al kan helpen die te verhelderen. Als je behoefte aan begeleiding duidelijk is en het tussen ons klikt, help ik je graag verder.